Intervjudax

Dags att krypa under skinnet på de älskvärda pookahs. Låt oss börja med de ödmjuka grabbarna på Machamp! I present to you, en intervju med Machamp, som stundtals övergår till småprat.


Oberäkneligt många intervjuer, och ändå är det nu vi intervjuar den första pookahmedlemmen, varför är det så? Vi pokemons är trots allt kända för att njuta av rampljuset.
Ja att det skulle bli just vi på machamp, var väl egentligen ingen skräll. Men anledningen att det dröjt till nu måste ju vara för att det är svårt att intervjua fiktiva personer. Personer som gett sig fan på att vara hemliga. Det har varit många gånger det kliat i fingrarna att inte få skriva på stora forumet om man så säger. Sen är det ju faktiskt så att vi fått en hel del tid i rampljuset bara av att finnas till!

Och så har vi det där med anonymiteten. Vi pokemons är ju kända, förutom för att vara megahäftiga och dundercoola, för att vara mystiskt anonyma. Varför? Blir mycket svårare att förlänga sin e-penis om man inte kan stoltsera med sitt namn.
Ja det där med anonymiteten började väl egentligen som en kul grej, och att vi skulle gå ut med det sen efter ett tag. Frågan är hur länge det dröjer innan vi avslöjar oss. Framförallt kan man ju fråga sig om det är till vår för eller nackdel att smyga runt. Jag gillar det! Nu tänker folk på kontona och inte på personerna bakom nicken. Alla kan bilda sig en uppfattning om vilka vi är.

Det har du rätt i, och samtidigt tycker jag att det är en bra motsats till alla dagens konto som skriver upp ett A4 om deras serverhistorik på profilen. Vem orkar egentligen bry sig? Men tills vidare kanske vi vågar fråga vilka servers ni på machamp har i bagaget, för att öka spekulationerna om vilka vi pokemons egentligen är.
Ja, verkligen! Stommen på Machamp består av två personer. Jag har mest hållt mig till speed servrar tidigare, och förra s5 var den första slöa jag spelat. Det var där jag kom i kontakt med min kära CO. Var han har spelat mer det vettetusan, erfaren är han iaf!

Intressant! Låt oss hoppa till ett annat ämne, tidigare skrev jag "det ryktas att machamp gillar rovdjur". Vill vi förklara för den breda massan vad som menades?
Absolut! Jag antar givetvis att du syftar på att jag i HoN lirade samma hjälte konstant! Till er som inte lirar HoN; Börja, detär awesome! Var väldigt skeptisk i början, men jösses vad roligt det är! Till er som redan spelar, om ni ser någon med 97% Predator, då har ni hittat en av personerna bakom Machamp. Dessutom med sitt vanliga traviannick!

Fast jag har hört att du stadigt minskat din Predator % till runt 60-snåret numera, vilket är chockerande för oss andra. Vad gick snett?
Nej det var väl mest att grabbarna på zorua var så trötta på det så att de tänkte gå ut med elaka rykten såsom att jag egentligen tillhörde AoW.

Ah juste, får ta på mig det. Nu är det dock bäst att vi slutar prata HoN som numera är bannlyst bland pokemons, annars får vi husmor efter oss. Eurovision igår, visst var det skandal att Rumänien inte vann?
Ja det tycker jag absolut! Men den största skandalen är att Armenien inte vann! Är man så pass snygg och har en såpass vågad klädsel, då ska man vinna! Vi på Machamp är för bröst på tv.

Måste säga att den löjliga pushupen avskräckte oss på Zorua, de kliade henne nästan på hakan. Intervjun har snart hållt på i en halvtimme och vi har knappt pratat travian. Vad tror du läsarna tycker om det, och ska vi verkligen bry oss?
Nej jag ser ingen anledning att vi ska bry oss. Det som är vitkigt kan man ju direkt se i statistiken. Machamp på top 20, det är väl det enda som betyder nåt? Jag tror att läsarna kommer uppskatta att bara få en skymt av Machamp, vad vi skriver det är mindre viktigt!

Ödmjukhet är en pokemons bästa egenskap, tack för förtydligandet. Om vi ändå motvilligt ska gå in på travian, kan vi få en profetia över serversituationen om en månad. Kommer AoW vara borta, eller kommer de ha 5 nya vingar? Kommer pokebloggen vara polisanmäld, och kommer pookahgänget ha rensat sin kvadrant?
AoW kommer säkert ha AoW, AoW1 - 5, samt vara allierade med 3 ytterligare allianser. Om de håller samma klass som LoveYou, som hoppade ur C! och in i AoW, så har de problem. Kanske ska tilläggas att vi fick ta del av en rapport där LoveYou attackerar C! kort därefter, och truppantalet var ju under all kritik. Jag tror och hoppas att det förhåller sig så genom hela AoW. Det är ju dock bra om AoW blir de största vargarna. Då är det ju bara att skicka allt på Lejonstjärnas konto och ta del av infon från Bolt. Utöver det så tror jag att den kommande månaden kommer bli intressant. De flesta konton har väl antagligen katas vid det här laget, så vi får ju hoppas att några fler än Ash kan få lägga upp rapporter på forumet. Angående oss Pokemons så har vi nog inte rensat området, men vi fortsätter väl att tuffa på och ha läget under kontroll. Vi har ju varit ganska snälla hittils, men det kan ju så klart ändras. Senast häromdagen trodde jag att mina katapulter skulle få ut och rulla, men det var falskt alarm.

Jag kan stämma in med din framtidsanalys, men frågan är om AoW nöjer sig med 5 vingar? Denna rapport som vi pokemons glatt oss åt, men inte gjort oss besväret att slänga upp på bloggen, kanske läge att flasha den?
Ja det tycker jag. Lägg upp den här under intervjun vettja, nästan så man önskar att man hade varit med och deffat.

Känner att budskapet inte riktigt gick fram. Eftersom jag är lat försöker jag framtvinga rapporten från dig.
Som vanlgit får man göra allt jobb. http://travilog.org.ua/se/1887599/baffa9eaaced4e12d74fe631bf7f77bd/2/1

Se där, ögongodis. Men vad säger du, ska vi försöka knyta ihop säcken eller ska vi fortsätta med självglorifieringen?
Det hade egentligen behövs skriva en bok om Machamp, men vi kanske ska nöja oss där?

Ja, för de intresserade kommer boken finnas i hyllan till höst. Låt oss avsluta med fyra snabba.
1. HsOff eller Offby
2.Pookahs eller AoW
3.Zorua eller Machamp
4.Travian eller HoN
1. Offby!
2. Poooookah!
3. Utan tvekan Zorua
4. Samtidigt!

Därmed avslutar vi intervjun, eller småpratet. Tack för visat intresse!
Sweet

//Zorua

Resultat

Top tre mest överskattade spelare:
1. Lejonstjärna
2. p0nk
3. Cobr

Top tre mest överskattade allianser:
1. A.o.W
2. DoM
3. SE


Intressanta resultat, dock föga förvånande. Att A.oW. med Lejon i spetsen inte är särskilt omtyckta är välkänt och förväntade mig därför att se dem i toppen. Det återstår att se om de kan motbevisa resultatet eller om den allmänna opinionen har rätt. Att p0nk fick så pass många röster var förvånande, kanske har det att göra med hans underliga val av andra by, vilket är något vi pokemons också funderat över. Cobra har gett oss popvibbar, intressant att det är fler som delar våra misstankar. Angående DoM och SE tänker jag inte uttala mig då jag inte vet särskilt mycket om vederbörande allianser.

//z

Omröstning!

I brist på annat vettigt att skriva om håller vi Pokémons en omröstning, där vi tillsammans skall utse server 4s mest överskattade spelare och allians. Du får nominera vem du vill, det enda undantaget är Zorua och Team R, röster på dessa ogiltigförklaras omedelbart. Ni får 3 dagar på er, idag, måndag och tisdag. På onsdag presenteras resultatet av tävlingen, de 5 framröstade spelarna och allianserna presenteras då. Röster skickas via IGM till Zorua, märk rubriken med "Omröstning". Vilka som röstar på vad hålls anonymt.

Låt omröstningen börja! //z

Wäääääääää



Det ryktas...

...att Lejonstjärna har 460 klubbor

...att veteby kampen i NÖ kommer bli spännande

...att Zlatans dagar är räknade

...att Machamp gillar rovdjur

...att Prorsum kan ligga illa till

...att inlägget slutar nu.

//z

Alliansanalys

Dags att trycka igång åsiktsmaskinen och göra somliga missnöjda och andra förtjusta Tyvärr kan Pokemons inte tycka om alla allianser, dels för att vi är för coola men framför allt eftersom de flesta av dem är korthus som kommer välta omkull vid minsta vindpust.
Egentligen känns det ganska redundant att bedöma och diskutera alliansernas styrkor redan efter 5 veckor eftersom flera allianser fortfarande är ostabila och inte riktigt byggt färdigt grunderna. Hur som helst ser jag såhär på läget idag:

SV

Antagligen det tråkigaste väderstrecket, efter en snabb titt på Alliansernas top 10 så återfinns -GG-, K och INKASSO där, tre allianser som inte gjort särskilt mycket väsen av sig. Det finns självfallet fler allianser där, men idag utgör de troligtvis inget hot. Någon AoW vinge ligger lite halvt där men vi antar att de så småningom kommer migrera öst med sina nybyggare. Vad kan vi vänta oss här? Hittills har inte allianserna någon officiell IAP, och vi hoppas att det förblir så eftersom vi pokemons förespråkar krig, man skall inte erövra sin kartdel med pennan utan med yxan. Dock är jag pessimist och tror att åtminstone två av allianserna kommer alliera sig för att utmanövrera den tredje, vilka det blir återstår att se, men jag tippar på -GG- och INKASSO.

NV

Västs nordliga del, ett intressantare väderstreck än sin sydliga part. Här har L-S, Prorsum, DoM samt THUNDER satt upp läger. Jag tror att THUNDER så småningom kommer gå under, de största spelarna plockas upp av DoM eller Prorsum medan resten blir farms. L-S leker rövare, de har hittills endast en IAP med Liberty, som ligger i SÖ. Varför kan man fråga sig, de inkräktar inte på varandras område. Möjligtvis kan det vara en framtida alliering vi ser, men ser inte varför man skulle vilja offentliggöra det såpass tidigt. Prorsum och DoM ter sig vara jämnstarka och med jokern L-S med i leken kommer det att bli ett intressant och fartfyllt väderstreck.


Här huserar de ökända, fruktade och mäktiga pokemons. Som grannar har Team R bland annat, BFK, C! och Excidium. Team R är självutnämnda härskare över NÖ, vilket inget sätter sig emot. Därefter har vi BFK och C! som bägge ser vassa ut, C! har fortsatt inga allierade medan BFK redan har en allians med Excidium. Det är märkligt att alliera sig såpass tidigt, personligen anser jag att  man inte kan utvärdera alliansernas potential och nytta så här tidigt in på en server, men BFK delar inte min uppfattning.


Sist men inte minst har vi sydöst där vi finner de farmglada Liberty gänget, SE samt AoWs alla vingar. AoW är för tillfället servens största allians med sina 102 medlemmar, och utöver det har dem två IAPs. Tycker det är en oerhört tråkig spelstil som de använder sig av, med 100 medlemmar, vilket redan det är på tok för mycket, anser jag att man absolut inte behöver några IAPs eller allieringar, ändå har AoW två. Det har dock sitt pris att ta in så många medlemmar, information från alliansen läcker ut illa kvickt. Liberty är packat med offensiv kraft och när de väl anfaller AoW kommer korthuset att rasa samman.

Servens mest överskattade: AoW med vingar
Servens mest underskattade: C!
Servens joker: Team R, L-S samt Liberty. Tre allianser som trots sitt ringa medlemsantal kommer ställa till mycket oreda.

//Zorua

Jimmie Åkesson spelar travian?

Det känns som om hela serven för tillfället ligger i stiltje, stormen efter Lejonstjärna har lagt sig och allt har återgått till den gråa vardagen. Vart är alla rivaler som tvingar en att sitta uppe till 3 på en tisdag? Om ingen nemesis anmäler sig till Zorua kommer vi själva utnämna en. Apropå oss, vi pokemons kommer se till att det blir fart i NÖ nästa vecka, men mer om det senare.

Igår fick jag nys om lite drama mellan Prorsum, och deras f.d allierade THUNDER. Tydligen hade Prorsum råkat farma några av THUNDERs spelare vilket resulterade i att iapen löstes upp mellan allianserna, varpå en ledare i THUNDER började svara på anfallen. Det resulterade i att han fick motanfall tillbaka vilket fick hans rasistgen att få fnatt på Kurden.

[6:57:26 PM] THUNDER ledare: Skiter i era jävla 14-tis snack här inne. Ni blattar är inte kloka våldtar svenska folket. Att ni inte åker på en utvisning

[6:51:35 PM] THUNDER ledare: Haha sån jävla fucking blatte. Stick från Sverige, vad fan gör du här

Vi Pokemons tar starkt avstånd från sådant beteende och sådana uttalande och hoppas att flera THUNDER spelare kommer fråga sig själva om de vill ha en person med sådana åsikter som ledare.

//Zorua

Klockan är 23:45

Och jag sitter o läser sensaste blogguppdateringen när en filosofisk fundering når mig.

Grabbarna på champkontot e ju bra o allt det där men men.

De kopplar med automatik "jag har ett litet kön" till något negativt och det fick mig att tänka på könsroller och andra tunga grejer. För en man anses det generellt negativt att ha ett litet kön i bemärkelsen mindre en 11 centimter som jag tror svenska snittet är. Med andra ord skulle det vara posetivt att ha ett stort kön. Det fick mig att fundera om en kvinna hade svarat snabbast på Machamparnas begäran skulle det då bli tvärtom? För det är väl så att för en kvinna anses det bättre att ha ett mindre kön i motsatts till ett stort i vart fall från ett rent sexuellt manlig perspektiv, vad det gäller barnafödande och liknande lämnar jag det till experterna, vaginan är ju dock extremt töjbar.

Nu kommer det intressanta (fast det e det inte men jag sitter o filosoferar o då blir det så, dock fattar jag inte varför jag känner ett behov av att nämna det som en slags ursäkt, en social norm att urskuldra sig( jag menar jag har ju bloggloggin o password( och det har inte ni( om ni inte är pokemons(vilket statistiskt sätt ni inte är))))).

För en man med litet kön tex Damek skulle det ju vara bra att träffa en kvinna med dito kön. För en man med stort kön tex Psyduck borde det ju vara bra att träffa en kvinna med stort kön om man ser till bådas behov. Men det fina här är att i och med vaginans elasticitet borde det rent överlevnadsmässigt vara bättre med ett litet kön om man är man eftersom det lilla manliga könet får rum i alla storlekar på vaginan och den anpassar sig till en liten penis dock finns det så klart en undre respektive övre gräns, medans tex en man som Psyduck inte får rum överallt.

Så genetiskt borde Damek få doppa mer en Psyduck.
Herarkiskt inom det manliga patriarkatet får dock Psyduck mer pluspoäng och det i sin tur ger ju mer 1337 och alla vet ju att 1337 är bra mycket viktigare en genetisk överlevnad.

Nu ska jag sluta flumma, snart kommer det nog ett vettigt inlägg.




Den är inte lång men den är smal!

Nu i veckan hade vi en insändartävling där vinsten var en intervju med undertecknad. För att förtydliga detta så var det min CO som lät mig jobba för sin egen vinning, men det är en annan historia. Att få bli intervjuad på bloggen är så klart en stor ära och en hel del gjorde nästan vad som helst för att få vara med. Den som gjorde "nästan vad som helst" bäst och snabbast var alltså spelaren Damek. Och här kommer intervjun!


Först och främst måste vi ju höra vem du är. Har du spelat några andra sevrar tidigare och har du några meriter att skryta med?


Jag är en kille som går på gymnasiet och gillar att förlora mig i travians fantastiska värld. Den enda tidigare servern som jag har spelat på allvar är s5 2008. Jag var en medelmåtta som i slutet av servern på något mystiskt sett lyckades bli befodrad till ledare i min allians som var rankad 10. Jag lyckades dock inte åstakomma något särskilt under denna tid så det är säkert ingen som kommer ihåg mig, men det tänker jag ändra på nu.


Jag sitter här och tittar på när norge är på väg att skrälla mot tjeckien i skrivande stund. På tal om skräll så trodde vi aldrig att någon skulle våga erkänna sin nitlott i genlotteriet. Hur känns det, eller var det bara ett knep för att bli intervjuad av undertecknad?

Mitt tillstånd är, precis som krokiga näsor, ett handikapp och därför inget att skämmas över. Dessutom kan detta tillstånd vara väldigt charmigt om man har den skicklighet som krävs. Låt oss säga att i CS är det mycket mer respektingivande att döda någon med kniv än med bazoka.


Vid första anblicken på ert konto tänkte vi att detta skulle vara något av ett dussinkonto. Men när vi tittade närmre ser vi att du har uträttat en del grejor redan, på gott och ont givetvis. Med en deff rank på 4 och en offrank på 27, så känns det som att du har legat i hetluften?


Nej, det har varit relativt lungt här borta. Min offrank beror mest på många mindre försök från mina....skattebetalare.... att deffa bort mig. Min höga deffrank däremot fick jag, med hjälp av min allians, när min kära granne fick för sig att jag skulle vara en bra farm. En mycket märklig idé måste jag tilllägga, men jag får snart min första medalj så det är nog bara att tacka och ta emot ;)


Euron rasar i värde, vilket får oss att tänka på ULTRAS. Du tillhörde tidigare ULTRAS, men den verkar ha fallit samman helt nu med endast 5 spelare. Detta inträffade väl egentligen i samma veva som ni började puckla på p0nk. Vad hände där egentligen?

Vi i ULTRAS tyckte att stackars p0nk såg så ensam ut och eftersom att han låg i vårat område så bestämde vi oss för att besöka honom med jämna mellanrum så att han inte skulle bli ledsen. Samtidigt som vi höll p0nk sällskap meddelade alliansens drivkraft att han inte hade tid och skulle radera, det var då vi råttor lämnade det sjunkande skeppet. Så vitt jag vet var alltså de två händelserna inte relaterade.


Nu spelar du i Prorsum, vad är det för gäng och vad har ni för planer med servern?


Vi är ett glatt gäng av random spelare som tillsammans kämpar oss genom ett sargatt landskap fullt av fiender. Vi har stora framtidsplaner som jag såklart inte tänker nämna här, men förhoppningsvist kommer servern att höra mer från oss i framtiden.


Vad tycker du om servern så här långt? Några spelare/allianser som du vill ge obefogade hyllningar, eller fega påhopp?

Team R verkar såklart vara en skön samling japanska smådjur och jag tycker att eran debatt mot lejonstjärna är rysligt spännande, men jag är tyvärr inte insatt i vad som är fakta och inte så jag vågar inte kommentera den.


Och som vanligt när vi är inne på obefogade hyllningar, vilken är din favorit Pokemon på s4?



Vem som hellst utom Zoura, jag har hört att det finns en skumm kille på det kontot ^^


Eftersom vi lirar på s4 så tar vi 4 snabba:


Slow eller Speed: Slow, jag är ju ganska trög
Klubbor eller yxor: Yxor
HS-off eller offby: Offby
Team R eller Prorsum: Prorsum, allt annat vore förräderi =)


Och slutligen; gillar du mjölk?


Absolut, jag har en egen ko för just detta syfte.


Något du vill tillägga?

Peace out.



Vi på Machamp tycker du har svarat fint på frågorna. Man blir ju stolt när man läser den obefogade hyllningen, men vi undrar fortfarande när vi på Machamp ska få benämnas som favoritpokemon!

//Machamp

travian = fail!

Eftersom alla ni geeks inte kunde hitta en låt till mig på Machamp kontot. så lägger vi ned denna odramatiska tävling.

musikstil grabbar, vad händer?

därför kör vi en annan tävling.!  aktivitets tävling. den som vill bli intervjuad skall bara skicka pm till oss med rubrik

"ja har ett litet kön" försten som skickar pm får bli intervjuad.

mvh Machamp


Då min kära CO ville gotta sig på min bekostnad så får väl jag ta den här intervjun också. Kontot som gör allt för en intervju blev Damek. Ska skicka några dryga frågor till dem sen när jag finner tid, och så får ni kvalitetsläsning i samma sekund som jag får svaret.

Tvåa blev BFK, han var visserligen först, men råkade stava fel: "men jag har ju inte det :(". Bättre lycka nästa gång Damek.

//Machamp

Musik Tävling.

En utav oss Grappar på Machamp behöver lite nytt blod i öronen. Den som kan lägga ut den låten som jag gillar mest. Blir hedrad med en intervju utav en annan utav oss på machamp :)

Alltså. Jag får massa färsk musik att lyssna på medans Mr B får lov att intervjua. Sjukt bra deal för mig.

tips Reggae och HipHop går hem. Radio-edition stängs av de första 20 sekunderna.

GL M8;s

Mvh Nötterna på Machamp

Nu tänker jag bli allra bäst, och bygga upp ett lag

Då spelarna på Ash Ketchum ansåg att de fått alldeles för lite publicitet, gjorde de ett litet PR-trick då de gick in och kommenterade att de ville ha fler intervjuer. Vi som gillar pokemon vet ju inte bättre, utan föll direkt i fällan och lät dem skryta lite i en intervju. Jag kan passa på att tillägga att om spelarna på Ash inte läser ert igm, så skriv ett nytt med "Nu sitter ni i skiten..." som rubrik. Vi hann knappt skicka iväg innan vi fick svar, men iofs vem vill inte prata med pokemons.

Här kommer intervjun:

Vid första anblicken på ert konto så ser vi att ni är två spelare, WarChild och Bello. Har ni spelat ihop förut, eller detta är jungfruturen?

Detta är jungfruturen som ni så fint kallar det. Det började väl med att vi träffades på en annan server och pratade en del. Sen kom vi fram till att det hade varit kul att testa lyckan ihop på en annan server. Vi tycker själva och har fått höra att vi kompletterar varandra rätt bra. WarChild står för festerna och Bello bygger upp ett fint underskott av vete.


MH uppskattade inte ert förra nick, vilket gjorde att ni bytte från det förträffliga nicket Ann Ahl till Ash Ketchum. Hur kommer det sig att det blev just Ash?

Ann Ahl ligger oss varmt om hjärtat. Det är humoristiskt och vi ville ha ett nick som folk skulle få sig ett gott skratt när dom hittade oss. Men detta ogillades av MH och han var i kontakt med oss och sa att det säkerligen kommer att komma in anmälningar på Ann Ahl så att vi skulle se oss efter ett nytt. Men vi hade inte en tanke på att det svenska folket skulle ha så torr humor. Så ni som anmälde oss kan skicka ett igm vilka ni är så får ni ta en kölapp till kattaslistan! Ash Ketchum fick vi snabbt hitta på efter en låsning av kontot pga tjafs från min sida (Bello). Under den tiden så låg Zorua i toppen och då slog oss tanke att någon måste tämja dessa ivriga Pokemons och vem gör det bättre än självaste Ash Ketchum?!


Då vi lovordat er allians, Liberty, utan att egentligen veta så mycket om den, tänkte vi höra vad ni är för gäng? Har ni spelat ihop förut, några planer för servern?


De flesta i Liberty är från S1 där vi hittade varandra och några är från S4. Vi har hittat varandra bra och vet vilka alla är. Vi är ett skönt litet gäng som tar dagen som den kommer och ska försöka göra det bästa utan det. Ni kommer se mycket av oss framöver det är jag säker på. Mål med server. Tja det är att ha kul och farma järnet så får vi ser hur länge det håller. Först tänkte vi bara starta en allians mellan oss som startade tillsammans på S4 men senare blev det några fler som har stärkt oss. Det ser mycket bra ut än så länge!


Vad tycker ni om servern så här långt? Några spelare/allianser som ni vill ge obefogade hyllningar, eller fega påhopp? (Efter deras prestationer på denna server)

Lite tråkigt med så få folk men alla jagar väl en hona/hane nu så här inför sommaren. p0nk ser intressant ut. Bra jobbat att ligga först på farmningen relativt ohotad än så länge och även klara sig upp på Top 10 för Allianser som ensam spelare

Vi vill även ge våra farms en varm hälsning för att ni ställer upp för oss till 100 %

Som bello säger så ser P0nk intressantast ut i dagsläget, men det är rellativt tidigt in i spelet så mycket kan hända. Alliansen L-S ska ha en hyllning för att klara top 1 i plundring med så få spelare!

Sen känner vi inte till så många fler konton som vi har haft kontakt med innan förutom Eken på kontot Retard och han klarar sig alldeles utmärkt som så många gånger innan.Så det här kommer bli en spännande server!

10-05-03, 17:05
bebbo: "De ryktas att by3 är på G hos Anti-Lingon!"

Det var värst vad det dröjer med den där 3:e byn. Var det där ett påhopp eller var det bara ett konstanterande?! A.o.W tycker jag är lite tråkigt att hoppa på då det har ett par riktigt fina farms som hjälper oss till utökning.

När vi ändå är inne på obefogade hyllningar, vilken är er favorit Pokemon på s4?

Favorit pokemon? Svårt val men just nu leder Zorua men om den där jäkeln Charmander kan levla till en Charizard så är han # 1.


Kronprinsessan Victoria gifter ju sig nu den 19e juni. Hur stor off kommer ni ha då, och vad blir era planer för dagen?

Vi ska charma upp konungen så att han gifter bort sin yngre dotter till Ash Ketchum kontot, för att hedra Victoria så kollade jag runt bland lite konton på s4 och hittade swedencool och Pri3st. Dessa ser vi som konkurrenter för oss för att kunna få oss lite kunglig glans innan man hamnar 3 feet under så vem vet vi kanske röjer dessa ur vägen för att visa att vi menar allvar när vi vill åt hans majestät konungens yngre dotter Madeleine.

Hur stor off? En månad kvar hm. Exakta antalet vet jag inte, beroende på hur mycket fält WarChild bygger men vi ska nog ha fått upp en del så att de som plockar byar farligt nära oss får ångra det.


Tycker ni också det är jobbigt att uttrycket "Polsk riksdag" fått lite annan innebörd nu sen några veckor tillbaks?

Nu får du friska upp mitt minne? Något speciellt du syftar på? Vi har inga problem med polsk riksdag i Liberty iaf. Det är fritt fram över hela kartan om de så vill.

Vi tänkte givetvis på den hemska flygkraschen som inträffade. Vi byter ämne.
Eftersom vi lirar på s4 så tar vi 4 snabba:


Slow eller Speed: Slow, speed är för nolifers!
Klubbor eller yxor: Klubbor i början och yxor senare;)
HS-off eller offby: Off by!
Team R eller Liberty: Svårt.. hmm.. Liberty!


Och slutligen; gillar ni mjölk?

Vi är inte dom som spottar i glaset så visst dricker vi Mjölk, gärna med en skvätt utav den sliskiga smörjan xanté.

Något ni vill tillägga?

En sak!

We Gotta catch ém all.


Vi på Machamp tycker att ni svarat bra på frågorna även om ni orsakade huvudbry hos oss (och antagligen alla andra) när ni inte satte oss som favoritpokemon!

Slutligen tackar vi er för att ni ställde upp och hoppas på att det går bra i framtiden. Inte för bra givetvis, och inte alls bra om ni börjar kriga med pokemons.


//Machamp

RSS 2.0