Det ryktas...

...att Lejonstjärna har 460 klubbor

...att veteby kampen i NÖ kommer bli spännande

...att Zlatans dagar är räknade

...att Machamp gillar rovdjur

...att Prorsum kan ligga illa till

...att inlägget slutar nu.

//z

Kommentarer
Postat av: Lejonstjärna

Oj fan har jag så många:O alla vet ju att jag är poilipop spelare och ska faktiskt avslöja mitt totala klubb innehav av tre klubbor!!! så sluta ljug om mig!!!Den siffran är alldeles för stor!!!



Dessutom måste jag säga att ni har en kul blogg inser att ni kan döppa om er , Pokemons små djur som avgudar och beundrar Lejonstjärna för allt hon gör älskar vi och måste blogga om. ;) Skönt att ha en trogen fanklubb som älskar mig det känns tryckt och underbart! puss och tack för att ni avgudar och tycker om mig och startar en hel blogg till min ära Ni är bara för söta! Älskar pokemons eftersom ni älskar och avgudar mig:)

Fortsätt gärna att blogga om mig och avguda mig jag kan inte få för mycket fans som älskar mig... Vill ni ha lite fakata så kan ni få det att trycka i bloggen.

skostorlek 32

ålder hemligt.

längd 149cm

älsklingsfärger : Rött (blodets färg) och kungsblått

älsklingsmat: vitlöksspäckad kyklingfile med potatisgratäng och hemgjord bea.

avskyr orättvisor i samhället, elaka människor och oliver

yrke. Riddare, stuntkvina, ridlärare.

familj: gift med Micke och har Dottern Nicole 6,5 månad sen ett tidigare förhållande.

Bor villa.

Så där har ni lite jag ställer givetvis upp på en intervju för er pokemons eftersom ni älskar mig så mycket ;) puss och kram Lejonstjärna

2010-05-20 @ 08:46:27
URL: http://lejonstjarnabloggar.blogspot.com/
Postat av: Pika

Det ryktas om falska anklagelser från höger till vänster... PIKAAAA PIKA

2010-05-20 @ 10:07:42
Postat av: Zorua

Jäkla kort du var :S

2010-05-20 @ 11:35:54
Postat av: pasqal

Det ryktas att ni pokemon trampade på en skör tråd med klubborna.

2010-05-20 @ 12:41:54
Postat av: Machamp

Men Zorua, klaga inte på hennes längd nu när hon väl insett att hon inte kan hålla sig borta från bloggen. Detta är ju något vi måste välkomna! Det är ju bara här och i små mängder man orkar läsa vad hon skriver!



Det är bra Lejon att du inser att det här är den enda rätta bloggen! Tänk vad bra du kommer tycka den är när du förstått vad den handlar om också! Dvs läs de raderna som inte innehåller namnet lejon.



Ang intervjun så får den vänta lite. Har lite spelare ur intressanta allianser som ska intervjuas först. När vi avklarat de roliga allianserna så kommer vi nog till andrasorteringen, om det finns intresse bland läsarna då, såklart.



//Machamp

2010-05-20 @ 16:10:50
Postat av: Zoroark

Lejon du skulle väl inte skriva här? ^^

2010-05-20 @ 16:16:24
Postat av: Psyduckis Extra mjuk

Jag fattar inte, 460 klubbor är väl inte extremt mycket utan lite? Nu är jag galler men jag har ju nästan lika mycket blixt liksom. Detta inlägg är för övrigt helt seriöst.

2010-05-20 @ 16:21:40
Postat av: Murkas

Klubbor? :O Visste att jag hade glömt ngt ><



Fast är jävligt sugen att veta mer om ryktet om "porsum". info info info tack =)

2010-05-20 @ 17:33:18
Postat av: Xeeeros

Den eviga bloggkampen fortsätter

2010-05-20 @ 18:31:15
Postat av: Lejonstjärna

ja när ni snackar skit och ljuger om mig måste man ju läsa. Fattar ni inte att det är pinsamt att påstå att jag har trupp det skadar mitt rykte jag är popspelare då får man inte ha trupp!



Sen vet alal att storleken och tekniken är avgörande inte bara storleken ....

Ärligt jag tycker dena blogg stinker fortfarande snällt bara att ni är lite besatta av mig ;)

Kul med idolblogg och änu roligare nu när jag tydligen har två! Inte många som har det!

http://lejonsvardag.blogspot.com/

2010-05-20 @ 20:26:13
URL: http://lejonstjarnabloggar.blogspot.com/
Postat av: Xeeeros

Du har säkert gjort den andra själv xD

2010-05-20 @ 21:05:33
Postat av: Kristian

Undra hur stor roll dom siffror har om nån vecka.

2010-05-20 @ 21:38:49
Postat av: LarsT

Haha det är fan 99% säkert att Lejon gjort den andra också xD

2010-05-20 @ 22:05:42
Postat av: LarsT

Haha det är fan 99% säkert att Lejon gjort den andra också xD

2010-05-20 @ 22:05:49
Postat av: pasqal

Puss allesammans

2010-05-20 @ 22:34:30
Postat av: aku

ska de inte vara ålder=32 och skostorlek=hemlig?

2010-05-21 @ 00:34:37
URL: http://bloggen.fi/tbwd/
Postat av: Machamp

Men sluta nu Lejon. Vi har väl aldrig snackat skit?

Att ni på Lejonstjärna hade 460 klubbor, det fick vi från nån källa. Vi markerade det tydligt som "det ryktas". Det var nämligen ett rykte som vi fick ta del av från en snäll individ. Och har ni bara 460 klubbor då är ni fortfarande poppare, så ryktet lär inte bli inte skadat.



Du skriver att vi snackat skit om dig, dig personligen. Det är faktiskt inte riktigt sant.

Att du blivit nominerad och det där, det fick vi från en källa att du inte blev.

Att dina släggor aldrig funnits eller träffat, det har vi också fått bekräftat.

Att du hade förstört nån allians, det har jag inte en aning om och kommenterar därför inte.



Vad var det mer? Nja det är väl egentligen det som sagts om dig, PERSONLIGEN. Men det är klart, du läser ju bara det som står om just Lejon. ctrl+f lejon. Och sen anser du dig ha fått uppfattning om allt som skrivits, och att allt handlar om dig.



Men ja, vi klankar ner på ditt konto och allians. Vid varenda tillfälle vi får. Men det har du nog mest din CO att skylla, och inte dig själv på dina höga hästar. Ja just ja, sen att ni försöker värva varenda spelare på servern bidrar klart till fortsatt klankande.



Jösses vilken crymeariver-fest. Jag anser inte att vi snackar skit. Det vi däremot gjort, var att bevisa att du gör det. Eller, det var inte riktigt sant. Vi behövde inte bevisa det, det är ordnade andra.



Du är säkert en jätteduktig spelare. Jag förstår mig bara inte på varför du skriver det du gör. Och snälla ta inte allt personligt. Det finns folk som vill klanka ner på bolt. Låt dem göra det ifred utan att sno all uppmärksamhet.



Tack!

2010-05-21 @ 01:12:49
Postat av: Anonym

Undrar också varför prorsum kan ligga illa till?

2010-05-21 @ 03:30:49
Postat av: Psymannen

Ryktet säger att de där 460 klubborna är riktade mot just er, Prorsum och då e det ju liksom kört.

2010-05-21 @ 05:36:49
Postat av: Lejonstjärna

@Machamp Av 28 poster har ni nämnt mig i 8 det är en 1/3. Där ni kommer med personliga påhopp 1/3 del är mycket! Jag kommer inte dra mig längre för att vidta åtgärder mot eran blogg. Det ni håller på med skulle i det verkligan livet räkans som trakasserier och vara åtalbart i rättssystemet. En liten tanke ni kan ägna er åt.. denna blogg är ju anmäld till serverhållaren för trakasserier av läsare har jag blivit upplyst om. Om det stämmer eller inte vet jag ej. men ni kanske ska sätta er ner och fundera vad ni håller på med... Jag har inte orkat bry mig än men jag börjar fundera på om jag ska orka ta tag i det. nu ligger bollen hos er antigen läger ni ner era trakasserier och allt är frid och fröjd eller så lyfter jag luren till mitt juridiska ombud. Jag har tröttnat på er.

btw alla bloggar är skärmdumpade redan av oberoende personer och kommer i sådan fall användas som bevis. Det är inte bara jag som tycker ni har gått för långt.

Jag hoppas personligen att jag slipper ringa det där samtalet......

2010-05-21 @ 09:30:25
URL: http://lejonstjarnabloggar.blogspot.com/
Postat av: Mr ex-allierad

Here we go again... Som vanligt detta hotande om polis och jurister. Någon som känner igen detta sedan tidigare?



Snälla Lejonstjärna, tror du inte att det svenska rättsväsendet har lite annat att ägna sig åt än att utreda hurvida en slägga på en .com-server verkligen har funnits eller inte? Jag är övertygad om att du får höra en hel del otrevliga saker från andra, men det har faktiskt inte förekommit några kränkande kommentarer här från Pokemons.



Till Pokemonarna: tror jag har läst allt som har skrivits här och det finns enligt min bedömning ingenting här som vare sig kan utgöra grund för rättslig åtgärd eller för åtgärd från site-admin. Men det visste ni väl redan förstås.

2010-05-21 @ 12:25:43
Postat av: Zorua

*Vänder kepsen Ash Ketchum style, shit's about to go down*



Som vanligt ljuger du rakt igenom. Du har nämnts i sammanlagt 5 blogginlägg, varav ett är ett svar från en person vi intervjuade, alltså inget vi själva skrivit.



I ett inlägg så avslöjade vi att du ljugit om x antal släggor på us, bevis bifogades.

I ett annat skrev jag att stormen runt dig har lagt sig.

I ett ytterligare inlägg skrev Psyduck något om att bomba ditt konto ( psyduck är konstant stenad och bör därför aldrig tas seriöst ).

I det senaste inlägget skrev jag att du hade 460 klubbor.



Var någonstans du hittar personliga påhopp där vet jag inte. Vi har bara vidarebefordrat information som gett till oss, som dessutom i fallet om dina släggor, visat sig vara sant. Sluta försöka ge dig själv en offerroll.



Varför klankar vi ner på just ditt konto? Varför inte? Det var inget uttalat mål när bloggen skapades, men du ger oss så bra stories så vi kan inte låta bli. Din lögn om us1 var riktigt saftig att avslöja.



Du gör dig till åtlöje, straffbart i verkliga livet. Ursäkta men bara för att jag skriver via en blogg så hamnar jag inte utanför rättsystemet. Trakasserier och andra brott bestraffas likgiltigt oavsett om det sker online eller "i verkliga livet". Dessutom har inga trakasserier eller påhopp förekommit. Du skriver på din blogg att "Det positiva med advokat i släkten är ju att det är billigare". Det kvittar om din farbror är Leif Silbersky, det finns inga lagöverträdelser på bloggen.



Vi får dagligen positiv kritik och en massa beröm från spelare vi aldrig pratat med, spelare som uppskattar vad vi gör. Jag tvekar att dessa hade gett oss beröm och läst bloggen om de ansett att vi endast sysslar med personliga trakasserier.

2010-05-21 @ 13:43:22
Postat av: Lejonstjärna

@Zorua fattar inte ens varför jag svarar jag gör mig till ett offer för att jag är ett offer, jag är ett offer för trakasserier för mobbing och en hetsjakt som är olaglig och straffbar för de som ägnar sig åt den. Om ni är medelskyldiga får ju såfall en utredning avgöra jag har faktiskt långt ifrån lust att sätta igång en sådan boll jag vill bara bli lämnad ifred. Trakasserier via nätet är svårutreda då den som trakasserar faktiskt kan trakassera via så många medier och sidor. Bara via travain har vi flera bloggar, forum och sen faktiskt, skype msn och sen själva spelservarna. Det är den sammanlagda bilden man får se till.

Detta vet jag av erfarenhet då jag vart grovt trakasserad för ett år sen av ett ex via nätet och efter det som även andra började trakassera mig för att historien inte troddes på. trots att det finns domstols dom som är uppvisad offentligt och läst och verifierad av kända oberoende spelare så hävdar folk fortfarande att jag fortfarande ljuger om detta.



Ni påstår att jag inte spelat på us1 jag påstår motsatsen men av rädsla för att dessa trakasserier ska sprida sig till ett spel ställe som jag känner mig trygg och tycker är kul att spela väljer jag att inte visa upp det som kan rentvå mig och få er att stå med hatten i handen.

Men även av erfarenhet att om jag nu skulle släppa in någon som kunde verifiera att konto, offar och likande har existerat så skulle folk ändå inte tro mig.

Så varför ska jag överhuvud taget istället riskera att det ända stället som jag kan ha kul i travian få det förstört med?

Ju mer ni uppviglar och hetsar folk till denna hetsjakt vilket ni gör när ni upprepade gånger faktiskt väljer att skriva om mig är ju en del i trakasserierna.

Jag tror inte att ni fattar vad ni gör för då skulle ni inte göra det för ni skulle inte vilja sitta i mina kläder bakom min skärm och se helhetsbilden av det ni gör.



2010-05-21 @ 15:13:48
URL: http://lejonstjarnabloggar.blogspot.com/
Postat av: Sharpedo

Jag föreslår att vi inte låter den här (enligt sig själv) omtalade spelarinnan låta sin stjärnglans lysa upp denna blogg. På både server 3 och server 1 och nu alltså även till min outsägliga glädje här på server 4 får jag nöjet att råkas.



Ett nöje jag gärna vidarebefodrar då jag varit med om , ska vi kalla det, spelrockader på de andra servrarna som jag hade hoppats slippa här. Jag är här för att spela , kriga och ha kul och vägrar hamna i stjärnskådarsoppa ännu en gång. Hur lockande det än må vara och hur många passningar som än erbjuds tycker jag vi hänvisar vår beundrarinna till hennes egen blogg.



Och om vederbörande känner sig manad att kontakta sitt juridiska ombud så låt henne göra det, det finns fler som har sådana, tom ett som inte är uteslutet ur advokatförbundet... om det nu var Silbersky på tapten... eller han är med igen? Ja hans soppa hoppar vi inte ner i.



Hur som helst så tycker jag vi ägnar den här bloggen åt saker som har intresse för servern, riktigt intresse. Och låter oss inte dras med i all annan stjärnglans som gärna vill förleda ögat.



Att diskutera COspelare som man själv vart med och avslöjat som spion och förrädare...det är en helt annan sak. Sådant kan aldrig förtigas. Men att ge utrymme och plats för konspiration och undergrävning av förtroende, det behöver inte vi hjälpa till med, det klarar de flesta själv... även vår lille kompis från femman



Kul att det är så många som läser här, riktiga läsare, det gillas!

2010-05-21 @ 15:32:53
Postat av: Zorua

Lejonstjärna, citera gärna vart i bloggen vi smutskastar dig och utför häxjakt eller trakasserier eller vad du tar illa upp om. Och anmäl oss vart du vill, jag kan ge dig mitt nummer och address om du vill skicka polisen eller vad tusan du nu tänkt dig.



Att ens hota med att dra in rättsväsendet i detta är så befängt löjligt att det får mig att vilja gråta. Jag är inte påläst inom juridik än, har ett år kvar tills jag ska börja med det, men jag är nog övertygad om att jag kan kalla dig för en blåst idiot utan att riskera något. Värre saker har man kallat polisen på fyllan.

2010-05-21 @ 15:39:59
Postat av: A

okej xD

2010-05-21 @ 16:01:14
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Mankey (glöm aldrig det)

familj: gift med Micke och har Dottern Nicole 6,5 månad sen ett tidigare förhållande.

Bor villa.



En del är snabba i vändningarna, blir fan mörkrädd

2010-05-21 @ 16:01:19
Postat av: A

okej xD

2010-05-21 @ 16:02:57
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Smokeduck

Hej å hå här går det undan. Det vore onekligen intressant med en anmälan och att pröva detta juridiskt, jag välkommnar det, vid behov kan du kontakta mig via igm så ska jag vara så behjälplig jag kan. Nu är det nog tyvärr så att vi lyder under svensk lag och inte Smurfarnas lag så jag tvivlar starkt på att det ens kommer leda till förundersökning. Om du skulle lyckas hör gärna av dig speciellt om det skulle leda till åtgärd eller dom i målet då det antagligen kommer sätta en ny praxis och jag skulle då kunna ge dom evidence matrial från s3 igm , skypekonversationer och inlägg på travianforumet som då skulle kunna framera praxisen. Tillsammans kan vi sätta en ny standard Lejon, vilken chans vi har.

2010-05-21 @ 16:08:34
Postat av: Pokemorsan

Troll växer av uppmärksamhet



Mata inte Trollet!

2010-05-21 @ 17:26:43
Postat av: Tryxtira

hur pallar ni farma mer slackers

2010-05-21 @ 18:08:34
Postat av: Aikarn

Team R - Lejonstjärna 6-0, om jag räknat rätt? :>



Keep up the good work Team R!



//Aikarn



2010-05-21 @ 21:06:46
Postat av: machamp ( seriös )

Lejon lägg ner.. vet inte vem du/va du gjort osv.. men du e fan patetiskt. skärp till dig, sluta gå in på vår blogg och förstör den,! vi spelar för att ha skoj.. och att klämma boltan på sin lilla pung.. var så snill! läs ej mer.

2010-05-22 @ 00:27:41
Postat av: Machamp (tydligen oseriös :) )

Lejon från och med ett bra jäkla tag sen har vi inte sagt något om dig personligen. Jag har skrivit det tidigare, och jag skriver det igen, att ditt konto och din allians får skit, det har nästan bara med din CO att göra! Jag skriver nästan, pga att du söker uppmärksamhet vid varenda tillfälle du får, vilket givetvis ger upphov till mer smutskastning.



SLUTA NU FÖR HELVETE! Håll dig till din blogg och förklara där hur vi älskar dig osv. Här vill vi inte ha dig. Ragga läsare någon annanstans. Det som nämns om Lejonstjärna i våra poster handlar om ditt konto och inte enbart om dig. Kliv av dina höga hästar nu. Det är dags. Släpp det och inse att universum inte kretsar kring dig.



Jag har aldrig fått äran(?) att träffa dig på tidigare servrar, men jösses vad jag börjar förstå de som gjort det. Gör dig nu själv en tjänst, gå inte in här mer. Speciellt inte med tanke på att du kopplar allt till dig personligen.



ps. Då jag bor med en juridikstudent som är inne på sitt sista år, har jag fått reda på att det här inte ens kommer gå till prövning. Nog för att jag inte redan visste det, men jag kände ändå att du behövde få reda på det.

2010-05-22 @ 03:50:50
Postat av: Dalton

Snacka om att demolera blogg!

det ryktas att s4 är igång..

2010-05-22 @ 11:18:12
Postat av: zzzleepy

Det ryktas att jag inte pallade läsa alla kommentarerna här utan endast väl valda delar .......

Hade hellre suttit och puffat med Psyduck =P

2010-05-22 @ 13:15:19
Postat av: Puffpsy

Grejen e att puffa med mig är i princip samma sak som att läsa kommentarena ger samma effekt liksom.



PuffPuffPass the 3 golden P's

2010-05-22 @ 13:30:31
Postat av: Någon

Efter att ha läst denna blogg och lejonsblogg plus allmänna forumet så måste jag säga att den värsta av är faktiskt lejon.



Så lägg ner nu lejon. Du gör bara bort dig överallt.



Den som håller på men lögner och påhopp överallt är ju faktiskt du.

2010-05-22 @ 17:34:53
Postat av: Bello

Inte jätte insatt, men att smutskasta andra spelare ang. spioneri är inget vidare



www.gallbloggen.blogg.se

2010-05-22 @ 18:13:40
Postat av: Anonym

Det ryktas att Lejon är lite sur på Team Rockets blogg och att hon ska anmäla det till polisen :O



2010-05-28 @ 13:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0