När vi två blir en

Verkar vara dåligt drag på forumet så jag passar på att skriva det här också. En ny tävling har inrättats med Pasqal som tävlingsledare och omutbar domare. Varför det just blev pasqal beror på att det är vår mest frekventa läsare, samt att jag absolut inte ville ha hand om det. Så grattis Pasqal, det är en stor ära för dig!

Tävlingen går ut på att nolla en by i en top 10 allians och ska bevisas med ocensurerad rapport. Den som lyckas med målet snabbast vinner nåt bra.

För att det inte ska vara för enkelt så finns det vissa regler.
1. AoW-byar räknas inte trots placering på top 10.
2. Byn måste ha 300+ pop
3. Ciefning räknas som bombning
4. Byar i egna alliansen räknas bara om det är en HS

När vi ändå är inne på top 10 allianser, så ser man tydligt att Team R olyckligt hamlat där nu i lagom tid till tävlingen. Det är så gott folk att Bumbibärssaften får oss Pokemons att må mycket bättre. När vi insåg att abstinensen blev för stor var vi tvugna att ta in dem för ett mer frekvent intag.

Till sist vill jag ge en obefogad hyllning till Jenny som nu bor på Malta tydligen. Hon gör smygreklam på vår blogg, och hon säljer praktiska grejor så som örhängen i form av vingar. Och då inser ni att bubblaren till rubrik var; Kan man köpa vingar för pengarna.


//Champ

Även en blind höna...

Fler uppdateringar var utlovade, men det är svårt. Jag hade kunnat skriva en rad eller två varje dag, men innehållet hade blivit tunnare än AoW's försvarslinjer.

För att inte sparka på den som redan ligger för mycket, måste vi ändå ge AoW lite beröm. Hör och häpna, AoW väggade en off. Stackaren som blev väggad var Yii i bumbi som inte ont anande klev på en till synes ofarlig by. Hur som haver så fungerar byn tydligen som garage. Där stod mer trupper än vi sett någonstans hos AoW, och jag tror alla inblandade blev lika förvånade över att offen inte återvände hem.
För er som inte sett rapporten kommer den här:

http://travian-reports.net/se/report/505163a28ba



Vi insåg ganska snabbt att den här väggningen måste varit en engångshändelse och har tillsammans med bumbi nollat 3 AoWbyar sen senast. Då deffet flyr byarna lika snabbt som de tappar spelare, så känner jag inte att det är värt att visa rapporter.

//Champ





Ge dig inte på berg när det finns småsten

Taskig blogg, dåligt med uppdateringar, och inte minst på tok för dålig pajkastning. Det är så kära läsare att vi verkligen inte vågat skriva något av rädsla för att bli stämda. Men då vi ännu inte hört något från något juridiskt ombud så vågar vi nog plita ner en rad eller två.

Som sagt dåligt med uppdateringar. Det ska bli ändring på det, och nu när allas vår egen favoritchamp är tillbaka så är det väl lika bra att han börjar leverera. Han gillar för övrigt att skriva om sig själv i tredje person om det är någon som missat det.

Det har varit trist ganska länge i ++ ska erkännas. Någon ur MH som försökt göra vår minsting till farm vilket resulterade i nollning(?) av nån tjomme i samma skara. Mer än så har väl egentligen inte hänt. VVV krigar på lite ser det ut som på attacklistorna, men mot vad vet vi inte riktigt.

Men så förra veckan såg vi att _någon_ i AoW-ledningen faktiskt tagit sig i kragen och bytt HS till en 15cropper. Det är inte illa att komma upp över n10 fält så här ett par månader in på servern. Förstår inte varför vi tvivlat på kunskapen i den alliansen. Nåja, detta förde ju givetvis tankarna mot AoW och hur de kunde tänkas ha det. Vi bestämde oss därför att göra ett hembesök hos en gammal förrädare.

Spelaren ifråga skickade sedan uppgivna meddelanden om vad hon gjort för ont. Vill du ha en lista så kommer den här:
1. Du svek din allians för AoW.
2. Du attackerade dina gamla alliansmedlemmar.
3. Du tillhör AoW.

Ja just ja, vad hände då egentligen? Ja det blev väl så att ett muntert gäng började rulla mot ett par byar, men vi var lite oroliga. Vi hade fakeat på tok för dåligt och det var långt till byarna, men oron släppte snabbt när någon i chatten spred sin positiva energi: "Äh kom igen, det är ju AoW vi anfaller, hur hade det sett ut om de hade deffat?". Efter det följde en rad av skratt och vi insåg snabbt hur korkade vi varit som oroat oss.

Men då tar vi väl lite rapporter då. Det ska tilläggas att Bumbi som har lite agg mot denna spelare sedan tidigare var med på aktionen.

Doggen:


Catten:
Fler rapporter kommer efterhand som vi får in dem.
Utöver det så kom det 4-5 attacker mot oss från berörd spelare. Då alla var ganska patetiska räcker det att vi visar en.
Då vi Pokemons är ganska snälla små filurer tänkte vi dela med oss om vår kunskap till dig. 

1. Dimensionera försvar efter motstånd! Dvs det går inte ställa in och 400 spjut i en by och tro att anfallaren ska bli väggad. Det kanske funkar mot AoW, men de är nog de enda du kan vägga med det antalet.

2. Splitta inte upp offen i småttingvågor a 250 klubbor. Dessutom går det inte komma med en fjuttoff och tro att du ska gå igenom. Samma sak gäller där, det funkar bara mot AoW-byar.

3. Gå inte med i en allians som ligger åt helvete iväg

4. Gå inte med i AoW.

Röriga poster hos Team R

Yo Sharpedo, folk verkar vilja bygga broar med oss. Vet inte om han lyckades klura ut det, men jag postar det här till dig.

Goddag.
Jag skulle vilja veta vem man hör sig av till i din allians angånede IAP's.
Jag och mina medlemmar är trötta på era attacker mot oss, vi skulle därför vilja föreslå en IAP.

Mvh Victor
//champ

Omröstning! Mest underskattade spelare och allians.

Hej på er!

I början av den servern hade vi en undersökning där ni spelare fick rösta och motivera vilken spelare och allians som var serverns mest överskattade. I samband med detta uppkom önskemål om en undersökning rörande serverns mest underskattade spelare och allians. Detta föll lite i glömska, men nu tycker jag det är dags att ge undersökningen en chans. Det har dessutom gått ett par månader av servern, så vi känner nog till varandra lite bättre.

Så nu är det upp till er läsare att skicka in förslag via IGM till oss på Zorua. Många klagar på att vi har blivit ”slöa” med bloggandet. Därför vädjar jag nu till er trogna läsare att hjälpa till och få liv i bloggen igen.

Tipsa gärna era vänner om att vara med och rösta!


Regler:

Varje konto får nominera ETT konto och EN allians. Skriv gärna en motivering som kan användas när vi senare ska redogöra resultatet. Det är naturligtvis INTE tillåtet att rösta på sig själv och/eller sin allians!

Märk meddelandet Omröstning 2.

Skicka till oss på Zorua


//D


RSS 2.0