Nu tänker jag bli allra bäst, och bygga upp ett lag

Då spelarna på Ash Ketchum ansåg att de fått alldeles för lite publicitet, gjorde de ett litet PR-trick då de gick in och kommenterade att de ville ha fler intervjuer. Vi som gillar pokemon vet ju inte bättre, utan föll direkt i fällan och lät dem skryta lite i en intervju. Jag kan passa på att tillägga att om spelarna på Ash inte läser ert igm, så skriv ett nytt med "Nu sitter ni i skiten..." som rubrik. Vi hann knappt skicka iväg innan vi fick svar, men iofs vem vill inte prata med pokemons.

Här kommer intervjun:

Vid första anblicken på ert konto så ser vi att ni är två spelare, WarChild och Bello. Har ni spelat ihop förut, eller detta är jungfruturen?

Detta är jungfruturen som ni så fint kallar det. Det började väl med att vi träffades på en annan server och pratade en del. Sen kom vi fram till att det hade varit kul att testa lyckan ihop på en annan server. Vi tycker själva och har fått höra att vi kompletterar varandra rätt bra. WarChild står för festerna och Bello bygger upp ett fint underskott av vete.


MH uppskattade inte ert förra nick, vilket gjorde att ni bytte från det förträffliga nicket Ann Ahl till Ash Ketchum. Hur kommer det sig att det blev just Ash?

Ann Ahl ligger oss varmt om hjärtat. Det är humoristiskt och vi ville ha ett nick som folk skulle få sig ett gott skratt när dom hittade oss. Men detta ogillades av MH och han var i kontakt med oss och sa att det säkerligen kommer att komma in anmälningar på Ann Ahl så att vi skulle se oss efter ett nytt. Men vi hade inte en tanke på att det svenska folket skulle ha så torr humor. Så ni som anmälde oss kan skicka ett igm vilka ni är så får ni ta en kölapp till kattaslistan! Ash Ketchum fick vi snabbt hitta på efter en låsning av kontot pga tjafs från min sida (Bello). Under den tiden så låg Zorua i toppen och då slog oss tanke att någon måste tämja dessa ivriga Pokemons och vem gör det bättre än självaste Ash Ketchum?!


Då vi lovordat er allians, Liberty, utan att egentligen veta så mycket om den, tänkte vi höra vad ni är för gäng? Har ni spelat ihop förut, några planer för servern?


De flesta i Liberty är från S1 där vi hittade varandra och några är från S4. Vi har hittat varandra bra och vet vilka alla är. Vi är ett skönt litet gäng som tar dagen som den kommer och ska försöka göra det bästa utan det. Ni kommer se mycket av oss framöver det är jag säker på. Mål med server. Tja det är att ha kul och farma järnet så får vi ser hur länge det håller. Först tänkte vi bara starta en allians mellan oss som startade tillsammans på S4 men senare blev det några fler som har stärkt oss. Det ser mycket bra ut än så länge!


Vad tycker ni om servern så här långt? Några spelare/allianser som ni vill ge obefogade hyllningar, eller fega påhopp? (Efter deras prestationer på denna server)

Lite tråkigt med så få folk men alla jagar väl en hona/hane nu så här inför sommaren. p0nk ser intressant ut. Bra jobbat att ligga först på farmningen relativt ohotad än så länge och även klara sig upp på Top 10 för Allianser som ensam spelare

Vi vill även ge våra farms en varm hälsning för att ni ställer upp för oss till 100 %

Som bello säger så ser P0nk intressantast ut i dagsläget, men det är rellativt tidigt in i spelet så mycket kan hända. Alliansen L-S ska ha en hyllning för att klara top 1 i plundring med så få spelare!

Sen känner vi inte till så många fler konton som vi har haft kontakt med innan förutom Eken på kontot Retard och han klarar sig alldeles utmärkt som så många gånger innan.Så det här kommer bli en spännande server!

10-05-03, 17:05
bebbo: "De ryktas att by3 är på G hos Anti-Lingon!"

Det var värst vad det dröjer med den där 3:e byn. Var det där ett påhopp eller var det bara ett konstanterande?! A.o.W tycker jag är lite tråkigt att hoppa på då det har ett par riktigt fina farms som hjälper oss till utökning.

När vi ändå är inne på obefogade hyllningar, vilken är er favorit Pokemon på s4?

Favorit pokemon? Svårt val men just nu leder Zorua men om den där jäkeln Charmander kan levla till en Charizard så är han # 1.


Kronprinsessan Victoria gifter ju sig nu den 19e juni. Hur stor off kommer ni ha då, och vad blir era planer för dagen?

Vi ska charma upp konungen så att han gifter bort sin yngre dotter till Ash Ketchum kontot, för att hedra Victoria så kollade jag runt bland lite konton på s4 och hittade swedencool och Pri3st. Dessa ser vi som konkurrenter för oss för att kunna få oss lite kunglig glans innan man hamnar 3 feet under så vem vet vi kanske röjer dessa ur vägen för att visa att vi menar allvar när vi vill åt hans majestät konungens yngre dotter Madeleine.

Hur stor off? En månad kvar hm. Exakta antalet vet jag inte, beroende på hur mycket fält WarChild bygger men vi ska nog ha fått upp en del så att de som plockar byar farligt nära oss får ångra det.


Tycker ni också det är jobbigt att uttrycket "Polsk riksdag" fått lite annan innebörd nu sen några veckor tillbaks?

Nu får du friska upp mitt minne? Något speciellt du syftar på? Vi har inga problem med polsk riksdag i Liberty iaf. Det är fritt fram över hela kartan om de så vill.

Vi tänkte givetvis på den hemska flygkraschen som inträffade. Vi byter ämne.
Eftersom vi lirar på s4 så tar vi 4 snabba:


Slow eller Speed: Slow, speed är för nolifers!
Klubbor eller yxor: Klubbor i början och yxor senare;)
HS-off eller offby: Off by!
Team R eller Liberty: Svårt.. hmm.. Liberty!


Och slutligen; gillar ni mjölk?

Vi är inte dom som spottar i glaset så visst dricker vi Mjölk, gärna med en skvätt utav den sliskiga smörjan xanté.

Något ni vill tillägga?

En sak!

We Gotta catch ém all.


Vi på Machamp tycker att ni svarat bra på frågorna även om ni orsakade huvudbry hos oss (och antagligen alla andra) när ni inte satte oss som favoritpokemon!

Slutligen tackar vi er för att ni ställde upp och hoppas på att det går bra i framtiden. Inte för bra givetvis, och inte alls bra om ni börjar kriga med pokemons.


//Machamp

Kommentarer
Postat av: Mankey (glöm aldrig det)

Ann Ahl + Ash Ketchum = Ann Rechtum

2010-05-05 @ 17:13:27
Postat av: Ash Ketchum

Fyndigt :)

2010-05-05 @ 19:27:45
Postat av: M

haha skön läsning :D fortsätt med intervjuer

2010-05-05 @ 19:51:45
Postat av: E

Aaa fan intervjuer e sköj =D

Och denna kommentar värmer

"Sen känner vi inte till så många fler konton som vi har haft kontakt med innan förutom Eken på kontot Retard och han klarar sig alldeles utmärkt som så många gånger innan.Så det här kommer bli en spännande server!"

Tack pojkar =)



2010-05-05 @ 22:35:50
Postat av: Anonym

Rolig läsning!

Kan man inte få en intervju med Ponk också?

Ryktet går att spelaren kan ha hamnat i trubbel med någon...

2010-05-06 @ 13:32:34
Postat av: Kotten

Tycker alla är så jävla PK när dom svarar ;D Vickan tex Borde sitta på Slottsgåden och suga av alla som va lite sugna på det, gärna även pilla lite på prostatan så det vart extra skönt. Inte hänga med nån jävla Bratt wannabe. ;D

2010-05-06 @ 18:57:09
Postat av: Machamp

Vi har faktiskt hört av oss till p0nk men det verkar inte som att de är så sugna på en intervju.



Tråkigt tycker vi pokemons

2010-05-06 @ 19:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0