Messageskype=activityfarming

Hej vänner. Vi har kommit fram till att det finns ett tydligt och klart samband mellan antalet skypemddelanden/tidssekvens och framgångar i travian. Detta har lett till oanade konsekvenser.

Om man, låt säga, jobbar från 07 till 16 och under den tiden inte kan kolla skype och sen när man kommer hem har 1300 meddelanden att läsa igenom, då vet man att aktiviteten varit hög. Det har återspeglats på alliansens framgång i travian. Detta innebär ju så klart att ju mer meddelanden desto bättre i travian, eftersom vi nu har insett detta har antalet medelanden stadigt stigit. Vi är nu uppe i per dygn 231 meddelanden/per människa i kanalen. Bra jobbat Pokemons!

En del har frågat hur man kan komma med på denna trevliga resa, bli en fullvärdig medlem och få andas samma luft som Zorua och alla andra demigudvarelserna. Svaret är enkelt och klart.

Radera ditt konto, under tiden kan du skicka råvaror till valfri Pokemon, skicka ett igm till Psyduck där du får ett hemligt ord som du sparar tills senare.

Skapa ett nytt konto med ett Pokemonnamn, skicka ett igm till Psyduck från det nya kontot med det hemliga ordet så vi kan verifiera att det är du, du som var så snäll och gav oss råvaror. Efter detta kommer du in på en prövotid, där dina kunskaper om Pokemons testas. Efter detta kanske du kan bli medlem.

Lycka till.

Tänk på att:

Efter regn kommer solsken.

/Psy


Kommentarer
Postat av: Zorua

Fan där ser man, får spamma skype lite extra möcke då

2010-04-16 @ 16:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0