Introduktion

Vad är tanken med bloggen?
Likt andra servers bloggar kommer vi att följa servens händelser och agera fritt forum för rapporter och åsikter (personliga påhopp tillåts dock ej), till skillnad från det löjligt censurerade och reglerade travianforumet. Objektivitet garanteras ej. Rapporter om lyckade kontringar eller spännande anfall skickas gärna till [email protected], censurerade rapporter kommer dock sällan att postas. Vi tar även emot annan saftig information någon kan tänkas vilja dela med sig av.
Vad händer på s4 då? Skyddet släppte äntligen idag efter 3 långa dagars väntan! Det är nu jakten början och det som jag anser vara den roligaste delen av travian. Nej inte plundringen i sig utan själva starten, ovissheten om vem som kommer bli ett toppkonto, vilka som kommer bli bortbombade tidigt och alla självutnämnda toppkonton som åker in i graven. Inga tråkiga meta-allianser utan för det mesta är det för tillfället varje spelare för sig själv, survival of the fittest.
Har inte hunnit se mig om i de övriga väderstrecken men i NÖ finns en hel del fina 15c, bland annat 2 med 150% oaser som ligger inom ett väldigt rimligt avstånd. Säkerligen kommer några pokemons slå upp läger där senare, på ett eller annat sätt.
För övrigt - Stort tack till travianteamet som lyssnade på spelarna och tog bort den nya samlingsplatsfunktionen.
//Zorua

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0