Det döende travian

Som alla säkert har märkt som spelar travian regelbundet 12 timmar om dagen eller däromkring blir det mindre och mindre spelare på de Svenska servrarna, det är en stabil trend att folk försvinner bort till annat, vi tror inte att det behöver vara så för travian är ett bra spel. Det uppstår en mängd problem när spelarantalet är så pass lågt som det är nu för tiden, 3,8 k på s4, 1,8 k på s3 som exempel. Det borde för att skapa rätt dynamik vara det tiodubbla, det kanske är att sikta mot stjärnorna men det ska man ju, titta bara på fågeln fenix Team R! Som det är nu har en farm inte en chans, aktivitet är allt och ökar i betydelse, 4-6 pers på ett konto är inte ovanligt, artefakterna är redan uppdelade innan de släppts, så att de stora starka inte ska bråka om samma, pga av det låga antalet spelare kan de göra det. Vi utför nu en marknadsundersökning helt enkelt, jag tycker ideen med att slå ihop de nordiska servrarna är självklar, jag tror till och med det kan VÄNDA den negativa spiralen och ÖKA antalet spelare totalt. Om ni anger annat som svar precisera gärna i kommentarsfältet. Nej det finns inga åäö kvar i hela världen. /Psy
pollcode.com free polls
Vad ska svenska Travianteamet gora.
Inget, lat det vara som det ar. Sla ihop Svenska, Danska, Norska och Finska Travian till en enhet. Minska pa antalet servrar man kan spela pa. Annat.   

Kommentarer
Postat av: Drister

Alla i Team R rösta på att slå ihop alla länder i norden till en server?

2010-04-27 @ 09:18:12
Postat av: FTL

funkar inte att rösta??

2010-04-27 @ 11:21:35
Postat av: mankey

Minska antalet servrar!

2010-04-27 @ 13:19:40
Postat av: liindblaads

Heej :) e kissie lik den så kallade kattkvinnan ?

kolla bloggen och se vad du tycker :)



btw har kört igång veckans blogg igen :)

2010-04-27 @ 13:42:32
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Anonym

minska antalet servrar så är problemet löst?

2010-04-27 @ 15:34:26
Postat av: Psyduck

Att bara minska antalet servrar tror jag inte löser problemet. Farmer slutar nu för server x börjar om snart, det ger en flykt. Jag tror att om de inte har en annan server att springa till ( gäller inte bara farmer) så slutar dom. Om det däremot finns fler spelar epå varje server ökar dynamiken och det tjänar de som inte är jätteaktiva på, det kan låta dumt och bakvänt eftersom antalet "skickliga" ( använder begreppet väldigt brett här innefattar aktivitet och mer iq en genomsnittslig amerikan) spelare även det ökar MEN alla de kommer inte typ känna varandra, de kommer fightas MER med varandra. Jag tror det är den enda vägen att gå för travian eller långsmt dö ut. Antalet servrar på en "nordisk travianenhet" skulle vara runt 4-6 slow och 1 KANSKE 2 speed.



Psyduck

2010-04-27 @ 22:17:28
Postat av: Tusse

Jag vill gärna att olika länder ska kunna spela tillsammans så jag röstade på ihopslagning.

Tänk så många vänner man skulle få. Också kommer det säkert att bli lite prestigefyllt, en kamp om vilket land som är bäst.

2010-04-28 @ 13:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0